Menu Sluiten

Buggy Huren

Buggy Huren

Huur je buggy en ga de ongeving verkennen rondom Benidorm!

Onze gidsen gaan je voor op de quad om je de mooiste uitzichten te laten zien zoals, La Cruz in Benidorm of het uitkijkpunt bij Terra Mitica.
Ook weten wij vele kleine off-road weggetjes die niet veel mensen kennen.
De 2 en 3 uur buggy toer gaat vanaf Benidorm naar Altea, langs de droge rivier naar Callosa. Het is als een safari, in tunnels van bamboe en riet, een off-road parcour om nooit te vergeten!

Ben je minimaal 18 jaar of ouder en in het bezit van een rijbewijs B? Dan kan je rijden in onze buggies!
Ze zijn automatisch, dus alleen maar gas geven en remmen, dat is makkelijk.
Gezinnen met kinderen vinden het geweldig. Kinderen kunnen meerijden vanaf 6 jaar ongeveer, dan zijn ze meestal groot genoeg om in de stoelen en gordels te passen.

BOEK NU en ga op avontuur met ons!

Onderweg maken wij foto’s en video’s van jullie als de buggies langrijden of als we op de berg staan met een geweldig uitzicht over Benidorm. Je kan kijken tot aan Guadalest, Calpe en Alicante (als het helder is).
Wij mailen of whatsappen alle foto’s en video’s gratis naar onze klanten toe na de buggy tour. Zodat u tijdens de buggy tour niet aan je telefoon hoeft te denken en 100% kan genieten van het avontuur!

Wij hopen dat u na u ervaring met Benidorm Buggies een review wilt achterlaten op onze website en Google Maps om ons te supporten!
En natuurlijk de foto’s post op social media zodat wij kunnen groeien en meer mensen onze buggie tours kunnen ervaren.

In 2019 zijn wij begonnen met onze buggy tours en dit jaar hebben wij al een aantal reserveringen staan van mensen die bij ons vorig jaar geboekt hadden. Daar zijn wij erg trots op. Zij komen graag nog is terug, dit omdat wij onze buggy tours combineren met; kayak, powerboot, jetski of bergwandelen, er zit altijd wel iets leuks voor je bij!
Vanaf volgend jaar hebben wij ook een 8 persoons boot beschikbaar met kapitein zodat onze klanten kunnen gaan genieten op het water en kunnen snorkelen en vissen!

Mocht je onze 1 en 2uur durende buggy tour al eens gedaan hebben, dan maken wij een persoonlijke tour voor u. Onze gidsen kunnen uren en uren rijden door de bergen en op off-road paden. Geen tour is hetzelfde bij ons.

Bekijk onze website en alle informatie, mocht u vragen hebben bel ons dan gerust op +34 665 91 33 85 of mail naar info@benidormbuggies.com

Wij hopen u snel te zien dus BOEK NU en ga op avontuur met ons!

Met vriendelijke groet,

Benidorm Buggies Team

1 Comment

  1. Evelien Beurskens

    Hoi,

    Ik zou graag een tour boeken voor 2 personen. We willen graag een buggy rijden en dan een mooie offroad route met een gids wellicht?
    We zijn vanaf dinsdag op de plaats van bestemming. Hebben jullie volgende week nog een plekje vrij?

    Groetjes Evelien Beurskens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *