Menu Sluiten

Onze Buggy Tours!

Ben jij klaar voor een Benidorm Buggy Tour?!

Voor spannende off-road buggy excursies ben je hier aan het juiste adres! Onze buggy tours zijn goed geprijsd, en te combineren met; powerboating, kajakken, jetskieen of bergwandelen. Op deze pagina vindt je onze legendarische Benidorm Buggy tours.

Laat het ons weten als je de voorkeur geeft aan een volledig aangepaste buggy tour, bijvoorbeeld voor families en groepen, volgens uw wensen. Dan kunnen we BBQ's regelen of een goed tapas restaurant!

Als je een buggy tour ziet die je leuk vindt, boek dan hieronder voor een dag vol plezier en avontuur. Tot snel!

Benidorm Tour

Met het prachtige uitzicht op Benidorm!
City Tour - Benidorm Buggies
1 uur

€ 80,- per buggy
voor 2 personen

Verken de stad Benidorm en de omliggende gebieden met onze Benidorm tour. Je gaat naar 'La Cruz' voor een geweldig uitzicht, waar je het hele gebied van Benidorm kunt zien!

Rivier Tour

50% Off-Road
River Tour - Benidorm Buggies
2 uur

€ 120,- per buggy
voor 2 personen

Met deze spannende Rivier tour ziet je de dorpen rond Benidorm. We volgen off-road de droge rivier van Altea naar Callosa tussen de bergen. Deze geweldige off-road tour zit vol avontuur!

Waterval Tour

50% Off-Road + Incl. Entree Park
Waterfall Tour
3 uur

€ 180,- per buggy
voor 2 personen

Verfrissing nodig? Met onze Waterval tour nemen we off-road de droge rivier naar Callosa en gaan verder naar het Font's D'Algar watervalpark. Daar heb je genoeg tijd om van het prachtige landschap van het park te genieten en onder de waterval te zwemmen. Er is tijd voor een drankje voordat we terug rijden naar Altea.

HALVE-DAG Tour

Half day buggy tour
4 uur met; Kayak/Bergwandelen/Jetski

vanaf € 195,- per buggy
voor 2 personen

Je zal de perfecte dag hebben! Rij off-road met onze buggies, opweg naar een kleine cala (strandje) waar je kan zwemmen in de zee. Daar ervaart u de kalmte van het kajakken in de wateren van Altea. Of wat meer actie met jetskiën! Hierna gaan we de Costa Blanca nog wat verder verkennen met de buggies. Perfecte combinatie van actie, sport en avontuur op land en zee! De tour van een halve dag is ook mogelijk met een mooie bergwandeling van 1,5 uur op de berg Sierra de Bèrnia, waar we de ruïnes met Fort de Bernia zullen bezoeken.

DAG-Tour

Full day Hiking / Cave tour - Benidorm buggies
8 uur met; Kayak/Bergwandelen/Jetski

vanaf € 299,- per buggy
voor 2 personen

Voor de BESTE all-round ervaring aan de Costa Blanca boek je de DAG-Tour! Je ziet de beste uitzichten, prachtige grotten op de Sierra de Bèrnia en geweldige natuur! Deze volledige dag is een ervaring die je nooit zult vergeten! Na het rijden met de buggies maken we een bergwandeling naar de grotten. In totaal is het een wandeling van 3 uur. Een mooie ervaring om te lopen voor groepen, families en kinderen vanaf 8 jaar. Hierna gaan we lekker lunchen in de bergen. En sluiten de dag af met de buggies. Deze dagtochten zijn ook mogelijk in combinatie met; kajakken of jetskiën!

Kalender word geladen......
- Available
 
- Booked
 
- Pending