Menú Cerrar

Reseñas

¡Cuéntanos tu experiencia con Benidorm Buggies!

Escriba una reseña a continuación.


Lo que otros piensan sobre Benidorm Buggies:

Geweldig

Rated 5 out of 5
20/08/2021

Super leuke tour. Goed uitgelegd en goed georganiseerd. Super gids. In de ochtend gebeld om te reserveren. Helaas maar 1 buggie beschikbaar. Rond 1400 uur appje ontvangen dat het is gelukt om alsnog een 2de buggie te regelen. Dus om 1630 uur kunnen ze met 4en mee op de toer.

The Travel Club Annemarie van Erp

Buggie rijden

Rated 5 out of 5
20/08/2021

Een hele leuke buggie tour gehad. Ze nemen echt de tijd voor je om ook foto’s en filmpjes te maken! Enthousiaste gids die de tijd neemt.

Hannah

EXPERIENCIA INCREÍBLE

Rated 5 out of 5
17/08/2021

Viaje fantástico, con buena compañía. El guía fue genial y la ruta súper divertida. No tardaremos en repetir!!!

Sara

Best tour ever!!

Rated 5 out of 5
14/08/2021

Great service with the best guide, we really enjoyed our time and it was totally worth it, i would do it again!! Just perfect

Enzio

100%!

Rated 5 out of 5
14/08/2021

Het heeft onze verwachtingen overtroffen! Heel erg vet om te crossen met een buggy. Marcel onze tour guide maakte het compleet.
Next year we will definitely come back and do it again.

Vroni

Super ervaring …… eens iets anders

Rated 5 out of 5
10/08/2021

Heb veel stof geslikt maar was reuze plezant echt eens iets anders ! Begeleiding en organisatie top 😍😎bril was zeker nodig ! Volgende keer breng ik buff mee voor neus en mond te vrijwaren maar de sprong in waterval was verfrissing ten top !
Dank je wel en zeker tot de volgende . 👍😁😎

Luc Aendenboom

T O P !!!!

Rated 5 out of 5
07/08/2021

top ervaring! Super leuke buggies en een super enthousiast team! Peter is een topkerel die ons de route mooi aantoonde. We kozen voor wat meer offroad en dieper de jungle in wat peter erg goed beantwoorde! Erik en marcel nog leren kennen. Coole gasten die ons als 1 enthousiast team hun product leerden kennen! Veel succes! Zelfs de kleintjes vonden het fenomenaal. Raymond is pas 3 en die wilde daags nadien opnieuw! Groeten Stefan Britt Babette en Raymond.

Stefan

A very nice experience

Rated 5 out of 5
07/08/2021

We had two buggies for the morning river tour. Our guide Peter was very friendly and professional. The tour went through bamboo “djungle “ and finally through a little river. That was good fun for everyone!

Marco

Super leuk zeker een aanrader

Rated 5 out of 5
01/08/2021

Super leuke uitstap. Zeker een aanrader.

Bianca Turneer

Voor avontuur en plezier

Rated 5 out of 5
31/07/2021

Top halve dag gehad met Benidorm Buggys flink stof happen lekker door de natuur rijden effe lekker door het water heen gewoon voor herhaling vatbaar aanrader voor iedereen 👍🏻👍🏻👍🏻

Björn blassieaux