Menu Sluiten

Onze unieke Powerboot ervaring!

Powerboat experience

Onze unieke Powerboot ervaring!

Benidorm, Altea en Calpe zien er totaal anders uit dan het water. De uitzichten die u krijgt vanuit het perspectief van een motorboot in de wateren van de Costa Blanca zijn verbluffend. En dan hebben we het nog niet eens over de adrenaline die door je aderen stroomt. Een tocht met een motorboot is waarschijnlijk een van de meest opwindende dingen om te doen in Benidorm.

Geïnteresseerd? Nou, je bent op de juiste plek!

Voor een unieke motorbootervaring kunt u de HALVE of VOLLEDIGE DAGTOUR met Benidorm Buggy’s boeken! Deze tours bieden je een geweldige combinatie van offroad-buggytochten en een tocht met een motorboot die je nooit zult vergeten. Tijdens de tour is er ook tijd om te snorkelen en zwemmen. En misschien, als je geluk hebt, zie je zelfs dolfijnen!

Zeeschool Costa Blanca

Als je op zoek bent naar een goede plek in Spanje om je motorbootlicentie te halen, bekijk dan onze partner: Sea School Costa Blanca. Cursussen worden gegeven als één persoon boekt en boekingen kunnen het hele jaar door worden gemaakt. Sea School Costa Blanca heeft de havens van Altea, Portosenso, Campomanes (ook bekend als Greenwich Marina) plus El Portet binnen hun trainingsgebied. Tal van plaatsen om uw manoeuvres van dichtbij te oefenen. Je leert over veiligheidsuitrusting, touwtrekken, langszij en vertrekken, koers sturen en meer! Nadat je je Powerboat Level 1-licentie hebt behaald, kun je ook de Level 2-licentie halen bij de Sea School Costa Blanca.

Neem gerust contact met hen (of ons) op voor meer informatie.

powerboat tour altea

Trainingsboot WASP

Je lessen worden gegeven met de trainingsboot WASP.
WASP is een Brits MCA (Maritime and Coastguard Agency) commercieel gecodeerd vaartuig voor 20 zeemijlen. De boot staat ook op de Valenciaanse commerciële charterlijst, dus volledig legaal in Spanje. WASP is een Ribcraft 5,85 meter commerciële gespikkelde RIB.

Klaar om op volle snelheid over de wateren van de Costa Blanca te gaan, samen met een buggy-trip?

Boek nu en ontdek samen met ons …..

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *